Välkommen till projektsidan för Brf Väduren 8!

Brf Väduren 8 har tecknat avtal med Stockholms Stadsnät om bredband. Vi tackar för förtroendet och lovar att göra vårt bästa för att leverera bra och användbara tjänster som internet, tv och telefoni via bredbandet − och förstås god service.

När kommer bredbandet igång?

Driftsättningsdag då Stockholms Stadsnät börjar leverera internet hos dig och du kan börja surfa, är planerad till 19 april, 2023. När bredbandet är driftsatt har du bekväm tillgång till snabbt och driftsäkert internet med hastighet upp till 1000/1000 Mbit genom föreningens gruppavtal.

Internet och router för trådlös surf

För att endast använda internet utan extra tjänster (tv, telefoni) behöver du bara ansluta en router till bredbandsuttaget. Föreningen har köpt in en router till varje hushåll. Routern är av märket D-link modell R-15. Mer information om när du kan hämta routern kommer framöver från föreningen.

Läs mer i bredbandsguiden om hur du kan få bättre wifi i hemmet. Tänk på att trådlös surf aldrig når samma hastighet som att surfa med kabel!

Tjänstedelare

För att ansluta fler tjänster som bredbands-tv, behöver du en så kallad tjänstedelare XG6846. Läs mer i bredbandsguiden på de gröna sidorna 7-8.

Bredbands-tv

Genom vårt bredbandsnät kan du välja mellan tv-leverantörerna Sappa och Allente. Du hittar deras respektive utbud, kanalpaket och aktuella erbjudanden på www.sappa.se samt www.allente.se och du beställer också ditt tv-abonnemang och tv-box direkt från dem. Mer information hittar du i bredbandsguiden.

Bredbandstelefoni

Till bredbandet går det att ansluta hemtelefonen. Ett Lilla Abonnemanget per hushåll ingår i föreningens avtal. Med Lilla Abonnemanget betalar du enbart för de samtal du ringer. För att ansluta telefonen till tjänstedelare XG behöver du en telefonidosa s.k. SIP-box. Telefoniabonnemang beställer du via blanketten i rutan till höger.

Läs mer på sida 10 i bredbandsguiden. Prislista för samtal hittar du här.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Ring oss på kundtjänst på tel. 08-5012 20 10. Öppet kl. 8-22 vardagar och kl. 10-18 helger och helgdagar.
Det går även bra att skicka e-post till: kundtjanst@stosn.se.

Vi hoppas att du kommer trivas som kund hos oss!

Informationsmaterial

Välkomstbrev

Bredbandsguide