Bostadsrättsförening

Ett äkta fibernät ökar alltid värdet på både lägenheter och lokaler. På köpet får ni tydliga avtal, attraktiva priser och en personlig service.

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal kunder i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för de samtal du faktiskt ringer.

TV

Sappa och Allente erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst.

Stockholmarnas bredbandsleverantör!

Hemligheten ligger i att vi alltid levererar via fiber – och har ett stamnät med den absolut senaste och modernaste tekniken. Det ger en perfekt upplevelse och bästa funktion för bredband, tv och telefoni. Stockholms Stadsnät finns bara i storstockholm eftersom det är en rejäl styrka att finnas nära kunderna. Det ger en personlig service med möjlighet att snabbare få hjälp när det behövs.

Attraktivt för dig i bostadsrätt!

800 bostadsrättsföreningar och 40.000 nöjda stockholmare runt om i storstockholm har redan valt Stockholms Stadsnät. För dig i styrelsen innebär det en trygghet att välja en leverantör med stor erfarenhet från andra bostadsrättsföreningar och för medlemmarna betyder det att de får tillgång till marknadens vassaste bredband. Dessutom får medlemmarna tillgång till telefonsupport som svarar inom ett par minuter. De kan även få hjälp på plats i bostaden!

 

Tydliga avtal och attraktiva priser – vi håller vad vi lovar!

Bredbandsavtal kan vara ganska ”snåriga”, den ena kronan efter den andra tillkommer och
det är oklart vem som sköter vad i arbetet. Med Stockholms Stadsnät får du ett tydligt avtal med fasta priser under hela avtalsperioden. En garantiklausul ingår alltid, som ger dig full rätt att bryta avtalet om vi missköter våra åtaganden. Priset baseras på var fastigheten ligger och hur förutsättningarna för fastighetsnätet ser ut. När fastighetsnätet är installerat så äger ni själva det vilket alltid innebär en kostnadsbesparing och trygghet för både föreningen och medlemmarna. Skicka in intresseformuläret längre ned så återkommer vi med prisuppgifter och leveranstider, eller ring till försäljningsavdelningen på 08-5012 20 00.

I bredbandsleveransen ingår

  • Flexibla bredbandslösningar för både stora och små bostadsrättsföreningar
  • Föreningen äger redan från början sitt fastighetsnät och sitter inte fast i långa avtal
  • Gruppavtal (alla hushåll får bredband) eller individuella avtal (vi ansluter fastigheten och hushållen tecknar själv sina avtal om bredband och bredbandstelefoni)
  • 200/200 Mbit/s som standard
  • Fastighetsanslutning från 1 Gbit/s och uppåt
  • Korta bindningstider – ger valfrihet
  • Ett komplett tjänstepaket för både föreningen och medlemmarna
  • Personlig kundservice och teknisk support till medlemmarna
  • Egen internetdomän med bra e-postlösningar för föreningen

Brf Torborg

”I valet av bredbandsleverantör och installation av vårt fastighetsnät fick vi ett mycket proffsigt och effektivt bemötande från Stockholms Stadsnät. Det i kombination med ett bra pris baserat på våra krav gjorde valet enkelt.  Hela kedjan från säljsupport till installation och drifttagning fungerade utmärkt och vi kan inte annat än rekommendera Stockholms Stadsnät.” – Jonas Wirandi

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.