Bostadsrättsförening

Ett äkta fibernät ökar alltid värdet på både lägenheter och lokaler.

Flexibla lösningar, snabb leverans, personlig service, låga priser och nöjda kunder.

Stockholms Stadsnät har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal fastigheter i Stockholms innerstad och förorter. Med bland annat ett starkt servicekoncept och konkurrenskraftiga priser har vi etablerat oss som ett mycket slagfärdigt alternativ. Oavsett typ av fastighet eller om det rör sig om fyra eller fyrahundra boende hjälper vi till att skräddarsy en bredbandslösning som passar era behov.

Vad kostar det?

Priset varierar och baseras på var fastigheten ligger och hur förutsättningarna för fastighetsnätet ser ut i er fastighet. Men en sak är säker: att installera ett fastighetsnät som ni själva äger innebär alltid en kostnadsbesparing och trygghet för föreningen och medlemmarna. Använd intresseformuläret längre ned så kontaktar vi er snabbt för prisuppgifter och leveranstider. Du kan även ringa direkt till försäljningsavdelningen på 08-5012 20 00.

I bredbandsleveransen ingår

  • Flexibla bredbandslösningar för både stora och små bostadsrättsföreningar
  • Föreningen äger redan från början sitt fastighetsnät och sitter inte fast i långa avtal
  • Gruppavtal (alla hushåll får bredband) eller individuella avtal (vi ansluter fastigheten och hushållen tecknar själv sina avtal om bredband och bredbandstelefoni)
  • 200/200 Mbit/s som standard
  • Fastighetsanslutning från 1 Gbit/s och uppåt
  • Korta bindningstider – ger valfrihet
  • Ett komplett tjänstepaket för både föreningen och medlemmarna
  • Personlig kundservice och teknisk support till medlemmarna
  • Egen internetdomän med bra e-postlösningar för föreningen

Brf Renen 13

”Vi upplevde kontakten från Stadsnätet som mycket tillmötesgående. Att möta styrelsen sent en vardagskväll, när det passade oss, var inga som helst problem. Installationen i lägenheterna sköttes väldigt smidigt, punktligt och dammfritt. Vi har inte haft invändningar från en enda granne.” – Per Lindahl

Brf Torborg

”I valet av bredbandsleverantör och installation av vårt fastighetsnät fick vi ett mycket proffsigt och effektivt bemötande från Stockholms Stadsnät. Det i kombination med ett bra pris baserat på våra krav gjorde valet enkelt.  Hela kedjan från säljsupport till installation och drifttagning fungerade utmärkt och vi kan inte annat än rekommendera Stockholms Stadsnät.” – Jonas Wirandi

Brf Oskar 13

”Vi är nöjda med Stockholms stadsnät och vår relation med dem. Trygg och säker leverans till ett bra pris. Och dessutom har de en riktigt bra kundtjänst!” – Bengt Johansson, ordförande.

Brf Pärongården

”Tack vare bytet till Stockholms stadsnät fick vi en snabb, trygg och stabil uppkoppling. Hastigheten gick upp och priset gick ned. Kundtjänsten är kanon och kan hjälpa till med allt :)” – Roger Eriksson

Brf Signalisten nr 3

”Vi valde Stockholms Stadsnät efter att vi gått ut brett och frågat flera leverantörer. Avgörande var pris, bemötande samt att föreningen ville ha fiber ”hela vägen”. Efter beställningen gick montering och samverkan väldigt smidigt. Ingen i huset klagade och de små problem som uppstod tog Stockholms Stadsnät snabb hand om. Sedan har allt fungerat utan några som helst problem vilket gör föreningen väldigt nöjda med vårt beslut.”

Ger oss inte förrän alla är nöjda

Stockholms Stadsnäts kunniga och dokumenterat trevliga kundtjänstpersonal hjälper alla som är anslutna till vårt nät. Vi har öppet alla dagar i veckan, lång erfarenhet och – viktigast av allt – vi kan både teknik och funktion in i minsta detalj och erbjuder support och rådgivning till alla som behöver.

Vi löser bredbandsfrågorna för er

Slå oss en signal idag och tala om hur du vill att din lösning för bredband ska fungera, eller använd intresseformuläret så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Just nu ger vi bort korthållare som skyddar mot skimming när du gör en intresseanmälan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för de samtal du faktiskt ringer.

TV

Sappa och Viasat erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst!