Bostadsrättsförening

Ett äkta fibernät ökar alltid värdet på fastighet, lägenheter och lokaler. Med Stockholms Stadsnät får din bostadsrättsförening dessutom tydliga avtal, attraktiva priser och proffsig, personlig service för både medlemmar och styrelse! Bredband när det är som allra bäst helt enkelt.

Bredband

Varje dag surfar hundratusentals stockholmare i vårt snabba fibernät. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Betala bara för de samtal du faktiskt ringer. Telefoni via bredbandet är alltid lönsamt!

TV

Sappa och Allente erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst.

Är ni en bostadsrättsförening som funderar på fiber?

Då har ni kommit rätt. Stockholms Stadsnät levererar alltid via fiber, i ett stamnät med den absolut senaste och modernaste tekniken. Resultatet är en perfekt upplevelse och bästa funktion för bredband, tv och telefoni.

Idag kräver vi alltmer av bredbandet. Streamingtjänster, onlinespel, wifi, hemarbete och nya enheter som ska anslutas till hemmanätverket ökar behovet av stabil uppkoppling och höga hastigheter. Stockholms Stadsnät levererar en bredbandstjänst som motsvarar adessa högst ställda krav, nu och i framtiden.

Vi är stockholmarnas främsta leverantör av fiber och bredbandstjänster. Vi finns enbart i Stockholms län, alltid nära våra kunder med personlig service och snabb support när det behövs.

Snabbt och framtidssäkert med äkta fiber – en trygghet för din brf!

Hundratusentals stockholmare surfar, streamar, spelar och arbetar dagligen med vårt bredband. Och de är nöjda. Så nöjda att Stockholms Stadsnät enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätning 2020 har långt fler kunder som rekommenderar oss jämfört med branschen i övrigt. Eller uttryckt som NPS värde; Stockholms Stadsnät +42, branschen -27.

Över tusen bostadsrättsföreningar, samfälligheter och hyresfastigheter runt om i Storstockholm har valt Stockholms Stadsnät för fiberanslutning, bredbandstjänster och fastighetsnät. För dig i styrelsen kan vara tryggt att välja en leverantör med stor erfarenhet från andra föreningar i samma region, och för medlemmarna innebär det tillgång till marknadens vassaste bredband. Dessutom får hushållen nära till telefonsupport med tekniker som svarar inom ett par minuter och exklusiv möjlighet till hjälp på plats i bostaden!

Tydliga avtal och attraktiva priser – vi håller vad vi lovar.

Bredbandsavtal kan vara ganska ”snåriga”, med den ena kronan efter den andra som tillkommer och ibland oklart vem som sköter vad i arbetet.

Med Stockholms Stadsnät får din förening ett tydligt avtal med fasta priser under hela avtalsperioden. En garantiklausul ingår alltid, som ger full rätt att bryta avtalet om vi missköter våra åtaganden. Priset baseras på var fastigheten ligger och hur förutsättningarna för fastighetsnätet ser ut. Ni, dvs. bostadsrättsföreningen, äger fastighetsnätet när det är installerat, vilket alltid innebär en kostnadsbesparing och trygghet för både föreningen och medlemmarna.

Skicka in intresseformuläret nedan så återkommer vi med prisuppgifter och leveranstider, eller ring till försäljningsavdelningen på 08-5012 20 00 och få ett svar direkt!

Många fördelar med Stockholms Stadsnät:

Ett rakt och tydligt avtal med prestandagaranti, fördelaktiga priser, Stockholms snabbaste SLA, guldkantad kundservice och förstås en bredbandstjänst i särklass. Det är vad ni i bostadsrättsföreningen får i ett samarbete med Stockholms Stadsnät. Flexibla bredbandslösningar för både stora och små bostadsrättsföreningar

  • Flexibla bredbandslösningar för både stora och små bostadsrättsföreningar
  • Välj gruppavtal (alla hushåll får bredband) eller individuella avtal (vi ansluter fastigheten och hushållen tecknar själv sina avtal om bredband och bredbandstelefoni)
  • 200/200 Mbit/s som standard
  • Föreningen äger redan från början fastighetsnätet och sitter inte fast i långa avtal
  • Fastighetsanslutning från 1 Gbit/s och uppåt
  • Korta bindningstider – ger valfrihet
  • Ett komplett tjänstepaket för både föreningen och medlemmarna
  • Personlig kundservice och teknisk support med generösa öppettider alla dagar
  • Egen internetdomän med bra e-postlösningar för föreningen

Brf Torborg

”I valet av bredbandsleverantör och installation av vårt fastighetsnät fick vi ett mycket proffsigt och effektivt bemötande från Stockholms Stadsnät. Det i kombination med ett bra pris baserat på våra krav gjorde valet enkelt.  Hela kedjan från säljsupport till installation och drifttagning fungerade utmärkt och vi kan inte annat än rekommendera Stockholms Stadsnät.” – Jonas Wirandi

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.