Hyresvärd

Öka värdet på dina bostadsrätter och lokaler med framtidssäkrat bredbandsnät för höga hastigheter.

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal kunder i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för de samtal du ringer.

TV

Sappa och Allente erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst.

Stockholmarnas bredbandsleverantör!

Hemligheten ligger i att vi alltid levererar via fiber – och har ett stamnät med den absolut senaste och modernaste tekniken. Det ger en perfekt upplevelse och bästa funktion för bredband, tv och telefoni. Stockholms Stadsnät finns bara i storstockholm eftersom det är en rejäl styrka att finnas nära kunderna. Det ger en personlig service med möjlighet att snabbare få hjälp när det behövs.

Attraktivt för dig som hyresvärd!

Många hyresvärdar i Stockholm har redan sökt sig till oss för en modern bredbandslösning till sina hyresgäster. Med ett äkta fibernät ökar värdet på både lägenheter och lokaler. Alla hyresgäster får tillgång till en suverän bredbandstjänst med tilläggstjänster som tv och billig telefoni via modernaste bredbandstekniken. Du kan också använda fastighetsnätet till funktioner som förenklar er administration och fastighetsskötsel, eller förbättra funktioner som exempelvis porttelefoner, digitala anslagstavlor och moderna inpasseringssystem.

Tydliga avtal och attraktiva priser – vi håller vad vi lovar!

Bredbandsavtal kan vara ganska ”snåriga”, den ena kronan efter den andra tillkommer och det är oklart vem som sköter vad i arbetet. Med Stockholms Stadsnät får du ett tydligt avtal med fasta priser under hela avtalsperioden. En garantiklausul ingår alltid, som ger dig full rätt att bryta avtalet om vi missköter våra åtaganden. Priset baseras på var fastigheten ligger och hur förutsättningarna för fastighetsnätet ser ut. När fastighetsnätet är installerat så äger ni själva det vilket alltid innebär en kostnadsbesparing och trygghet för både föreningen och medlemmarna. Skicka in intresseformuläret längre ned så återkommer vi med prisuppgifter och leveranstider, eller ring till försäljningsavdelningen på 08-5012 20 00.

Brf Renen 13

”Vi upplevde kontakten från Stadsnätet som mycket tillmötesgående. Att möta styrelsen sent en vardagskväll, när det passade oss, var inga som helst problem. Installationen i lägenheterna sköttes väldigt smidigt, punktligt och dammfritt. Vi har inte haft invändningar från en enda granne.” – Per Lindahl

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.