Hyresvärd

Öka värdet på dina lokaler med framtidssäkrat bredbandsnät för höga hastigheter

Många hyresvärdar i Stockholm har redan sökt sig till oss för en modern bredbandslösning till sina hyresgäster.

Med ett äkta fibernät ökar värdet på både lägenheter och lokaler. Alla hyresgäster får tillgång till en suverän bredbandstjänst med tilläggstjänster som tv och billig telefoni via modernaste bredbandstekniken.

Vi ansluter din fastighet till Stockholms Stadsnät helt utan förbehåll att beställa några tjänster. Utan månadskostnad kan du också använda fastighetsnätet till fastighetsfunktioner som förenklar er administration, fastighetsskötsel eller förbättrade funktioner exempelvis porttelefoner och moderna inpasseringssystem.

Hög hastighet i ett mycket pålitligt nät

Leveransen till fastigheten sker alltid via fiber och sedan via höghastighetsnät till varje lägenhet och lokal. Traditionella DSL-tjänster, fiberbaserade bredbandslösningar eller så kallade PON-nät som andra erbjuder kan inte mäta sig med vår leverans.

Stockholmarnas bredbandsleverantör

Vi finns endast på Stockholmsmarknaden. Det är å andra sidan här vi har 100% fokus. Behöver du assistans på plats så kommer vi gärna ut till dig eller dina boende. Om du vill så hjälper vi gärna till med att installera ert fastighetsnät. Alla projektledare, tekniska koordinatorer, administratörer samt tekniker är Stockholmare som lätt kan ta sig till din fastighet vid behov.

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort och berättar mer!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ramavtal med Fastighetsägarna

Hyresvärdar som är medlemmar i Fastighetsägarna Stockholm kan utnyttja det ramavtal för bredband som vi utformat tillsammans med Fastighetsägarna. Ramavtalet innebär att varje hushåll erhåller en bredbandshastighet på 700 Mbit i enlighet med Fastighetsägarnas överenskommelse med Hyresgästföreningen. Prata med våra säljare vilka fler förmåner som kommer med att teckna ramavtalet.

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för de samtal du ringer.

TV

Sappa och Viasat erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst!