Hyresvärd

Öka värdet på dina lokaler med framtidssäkrat bredbandsnät för höga hastigheter

Många hyresvärdar i Stockholm har redan sökt sig till oss för en modern bredbandslösning till sina hyresgäster.

Med ett äkta fibernät ökar värdet på både lägenheter och lokaler. Alla hyresgäster får tillgång till en suverän bredbandstjänst med tilläggstjänster som tv och billig telefoni via modernaste bredbandstekniken.

Vi ansluter din fastighet till Stockholms Stadsnät helt utan förbehåll att beställa några tjänster. Utan månadskostnad kan du också använda fastighetsnätet till fastighetsfunktioner som förenklar er administration, fastighetsskötsel eller förbättrade funktioner exempelvis porttelefoner och moderna inpasseringssystem.

Hög hastighet i ett mycket pålitligt nät

Leveransen till fastigheten sker alltid via fiber och sedan via höghastighetsnät till varje lägenhet och lokal. Traditionella DSL-tjänster, fiberbaserade bredbandslösningar eller så kallade PON-nät som andra erbjuder kan inte mäta sig med vår leverans.

Stockholmarnas bredbandsleverantör

Vi finns endast på Stockholmsmarknaden. Det är å andra sidan här vi har 100% fokus. Behöver du assistans på plats så kommer vi gärna ut till dig eller dina boende. Om du vill så hjälper vi gärna till med att installera ert fastighetsnät. Alla projektledare, tekniska koordinatorer, administratörer samt tekniker är Stockholmare som lätt kan ta sig till din fastighet vid behov.

Brf Renen 13

”Vi upplevde kontakten från Stadsnätet som mycket tillmötesgående. Att möta styrelsen sent en vardagskväll, när det passade oss, var inga som helst problem. Installationen i lägenheterna sköttes väldigt smidigt, punktligt och dammfritt. Vi har inte haft invändningar från en enda granne.” – Per Lindahl

Brf Torborg

”I valet av bredbandsleverantör och installation av vårt fastighetsnät fick vi ett mycket proffsigt och effektivt bemötande från Stockholms Stadsnät. Det i kombination med ett bra pris baserat på våra krav gjorde valet enkelt.  Hela kedjan från säljsupport till installation och drifttagning fungerade utmärkt och vi kan inte annat än rekommendera Stockholms Stadsnät.” – Jonas Wirandi

Brf Oskar 13

”Vi är nöjda med Stockholms stadsnät och vår relation med dem. Trygg och säker leverans till ett bra pris. Och dessutom har de en riktigt bra kundtjänst!” – Bengt Johansson, ordförande.

Brf Pärongården

”Tack vare bytet till Stockholms stadsnät fick vi en snabb, trygg och stabil uppkoppling. Hastigheten gick upp och priset gick ned. Kundtjänsten är kanon och kan hjälpa till med allt :)” – Roger Eriksson

Brf Signalisten nr 3

”Vi valde Stockholms Stadsnät efter att vi gått ut brett och frågat flera leverantörer. Avgörande var pris, bemötande samt att föreningen ville ha fiber ”hela vägen”. Efter beställningen gick montering och samverkan väldigt smidigt. Ingen i huset klagade och de små problem som uppstod tog Stockholms Stadsnät snabb hand om. Sedan har allt fungerat utan några som helst problem vilket gör föreningen väldigt nöjda med vårt beslut.”

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Just nu ger vi bort korthållare som skyddar mot skimming när du gör en intresseanmälan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ramavtal med Fastighetsägarna

Hyresvärdar som är medlemmar i Fastighetsägarna Stockholm kan utnyttja det ramavtal för bredband som vi utformat tillsammans med Fastighetsägarna. Ramavtalet innebär att varje hushåll erhåller en bredbandshastighet på 700 Mbit i enlighet med Fastighetsägarnas överenskommelse med Hyresgästföreningen. Prata med våra säljare vilka fler förmåner som kommer med att teckna ramavtalet.

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för de samtal du ringer.

TV

Sappa och Viasat erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst!