Samfällighet

Är du osäker på vilken bredbandslösning som är bäst om du bor i villa eller radhus i Stockholmsområdet? Läs vidare här eller slå oss en signal så får du svar på dina frågor och funderingar!

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal kunder i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för samtalskostnaden.

TV

Sappa och Allente erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst.

Att välja Stockholms Stadsnät för er bredbandsleverans innebär flera fördelar

För dig i styrelsen innebär det trygghet att välja en leverantör med stor erfarenhet från andra samfälligheter med liknande förutsättningar. För hushållen innebär det tillgång till marknadens vassaste bredband och en suverän kundtjänst som inte bara svarar inom ett par minuter, utan också erbjuder teknisk support på plats i hemmet!

Stockholmarnas bredbandsleverantör!

Hemligheten ligger i att vi alltid levererar via fiber och har ett stamnät med absolut senaste, modernaste teknik. Det ger en perfekt upplevelse och bästa funktion för bredband, tv, spel, telefoni, strömmande media och framtidens digitala tjänster. Stockholms Stadsnät finns bara i Storstockholm. Det ge oss rejäl styrka att finnas nära kunderna med personlig service och snabb hjälp när det behövs.

Tydliga avtal och attraktiva priser – vi håller vad vi lovar!

Bredbandsavtal kan vara ganska ”snåriga”, den ena kronan efter den andra tillkommer och det är oklart vem som sköter vad i arbetet. Med Stockholms Stadsnät får du ett tydligt avtal med fasta priser under hela avtalsperioden. En garantiklausul ingår alltid, som ger dig full rätt att bryta avtalet om vi missköter våra åtaganden. Priset baseras på var fastigheterna ligger och hur förutsättningarna för fastighetsnätet ser ut.
När fastighetsnätet är installerat äger ni det själva, vilket alltid innebär en kostnadsbesparing och trygghet för både föreningen och medlemmarna.

Skicka in intresseformuläret nedan så återkommer vi med prisuppgifter och leveranstider –
eller ring till försäljningsavdelningen på 08-5012 20 00!

Våra två bästa råd är:

  1. Gör er inte beroende av oss eller någon annan leverantör. Det bästa sättet att undgå beroende är att teckna avtal på 5 år eller kortare tid, då kan ni alltid komma ut ur avtalet efter en rimligt begränsad period.
  2. Se till att äga ert nät själva. Gå ihop i en samfällighet eller intresseförening där ni själva äger ert nät. Bredbandsleverantören skall inte äga ert nät eftersom det då blir omöjligt att byta ut denne.

Om ni följer dessa två råd så kan ni lätt byta ut bredbandsleverantören om ni vill och eftersom ni inte ingått ett långt avtal om bredbandet så blir det även praktiskt genomförbart att byta. 

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Brf Oskar 13

”Vi är nöjda med Stockholms stadsnät och vår relation med dem. Trygg och säker leverans till ett bra pris. Och dessutom har de en riktigt bra kundtjänst!” – Bengt Johansson, ordförande.