Samfällighet

Bredband kan vara en svårgenomtränglig djungel och det är inte alltid lätt att veta vad som är bäst om man bor i villa/radhus i Stockholmsområdet. Får vi föreslå att du slår oss en signal? Vi lovar att du kommer bli mer insatt i vad det här med bredband innebär.

Det här är Stockholms Stadsnät

Med Bredband från Stockholms Stadsnät får alla tillgång till en suverän internettjänst, bredbands-tv och billig telefoni via modernaste bredbandsteknik.

Vi hjälper er gärna att installera ett fibernät åt er (men vi vill inte äga det). Med ett äkta fibernät ökar värdet på era fastigheter, speciellt om ni inte är beroende av samma bredbandsleverantör för all framtid.

Hög hastighet i ett mycket pålitligt nät

Leveransen till varje hus sker via fiber. Traditionella DSL-tjänster, fiberbaserade bredbandslösningar eller så kallade PON-nät som andra erbjuder kan inte mäta sig med vår leverans.

Stockholmarnas bredbandsleverantör

Vi finns endast på Stockholmsmarknaden. Det är å andra sidan här vi har 100% fokus. Behöver du assistans på plats så kommer vi gärna och hälsar på. Alla projekteledare, tekniska koordinatorer, administratörer samt tekniker är Stockholmare som lätt kan ta sig till ditt hus vid behov.

Våra två bästa råd är:

  1. Gör er inte beroende av oss eller någon annan leverantör. Det bästa sättet att undgå beroende är att teckna avtal på 5 år eller kortare tid, då kan ni alltid komma ut ur avtalet efter en rimligt begränsad period.
  2. Se till att äga ert nät själva. Gå ihop i en samfällighet eller intresseförening där ni själva äger ert nät.Bredbandsleverantören skall inte äga ert nät eftersom det då blir omöjligt att byta ut denne.

Om ni följer dessa två råd så kan ni lätt byta ut bredbandsleverantören om ni vill och eftersom ni inte ingått ett långt avtal om bredbandet så blir det även praktiskt genomförbart att byta. 

Vi kommer aldrig få er till att teckna ett avtal på 15 år eller ett där vi ska äga ert fibernät. Varför? Jo för att det är en omodern strategi som inte ger nöjda kunder i längden. Ingen blir glad över att betala för mycket för bredbandet och det kan skilja många tusenlappar per år för varje boende beroende på om ni sitter fast i 15 års avtal eller om ni kan byta leverantör.

Samfällighet Kärleksörten

”Samfälligheten Kärleksörten ansluter till 114 fastigheter. Vi införde fibernätet 2013. Stämman valde stadsnät för att de erbjöd 1000Mb där andra företag fortfarande bara erbjöd 100MB, dessutom till lägsta kostnad. Min bedömning är att nätet fungerat utmärkt sedan dess. Särskilt bra är supporten som svarar snabbt och ger kunniga svar”- Bo Rydberg

Intresseanmälan fastighetsägare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Just nu ger vi bort korthållare som skyddar mot skimming när du gör en intresseanmälan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bredband

Vi har förtroendet att leverera bredband till ett stort antal bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad och förorter. Läs mer om vår bredbandstjänst.

Telefoni

Telefonabonnemang utan fast månadskostnad genom våra avtal. Betala endast för samtalskostnaden.

TV

Sappa och Viasat erbjuder förmånliga tv-paket via vårt nät. Hitta det abonnemang som passar dina intressen bäst!