Bäst tv får du via
bredbandet

Bredbands-tv

Viasat och canal-digital blir Allente!

Från och med den 13 april 2021 erbjuder Viasat tv-abonnemang under namnet Allente. Inga ändringar kommer ske på produkter eller priser. Det som kommer ändas är texter, logotyp och allmänna villkor så att det framöver står Allente. Läs mer om Allente här!

Bredbandet ger dig oändlig frihet att välja tv!

Bredbands-tv är helt enkelt tv via bredbandet – och tv när den är som allra bäst. Du får glasklar bild, fenomenal färgåtergivning och suveränt ljud. Du kan se play-kanaler och beställa filmer och spel direkt från soffan. Med bredband från Stockholms Stadsnät kan du abonnera på de allra flesta tv- och play-kanaler via Sappa och Allente.

 

Allt du behöver är tv:n och en tv-box

Om du har fått bredbandet och din tjänstedelare inkopplade i bostaden behöver du bara en tv-box till tv:n för att kunna se bredbands-tv.

För att se play-kanaler kan du behöva komplettera utrustningen med en mediaspelare. Exempel på sådana är Chromecast och Apple-tv. Bra mediaspelare finns från ca 500 kr och kan köpas hos de flesta hemelektronikbutiker. Har du en Smart-tv eller Smartphone/ surfplatta går det oftast att ladda ner alla appar du vill ha för streaming, spel och annat.

Val av kanaler och kanalpaket

De flesta bostadsrättsföreningar och samfälligheter har anslutit alla hushåll till bredbandet via ett förmånligt gruppavtal. Oftast har man då också tecknat ett gruppavtal om tv-kanaler, där det ingår ett baspaket med 10-20 kanaler, playtjänster och en tv-box. I dessa föreningar och fastigheter kan boende komplettera sitt abonnemang individuellt med andra kanalpaket, sportkanaler, filmkanaler och mycket annat från Sappas och/eller Allentes oändligt stora utbud.

Andra fastighetsägare och bostadsrättsföreningar har valt att enbart ansluta bredbandet (Internet) och överlåter helt åt respektive hushåll att avgöra vilka tv-kanaler man vill abonnera på. Boende i en sådan fastighet beställer alla sina kanaler direkt hos Sappa eller Allente. Ofta finns det förmånliga prova-på-kampanjer för bredbandsabonnenter.

Sappa och Allente har kunniga och hjälpsamma kundvägledare för både tekniska frågor, frågor om utrustning och val av kanalpaket för just dig! Läs mer om både utbud och aktuella kampanjerbjudanden på www.sappa.se och/eller www.allente.se.

Beställ tjänstedelare från Stockholms Stadsnät

För att kunna ansluta tv-boxen från tv-leverantören behöver du en tjänstedelare. Om du inte redan har en tjänstedelare kan du köpa det i vår webbshop.

TIll webbshopen