Internet för företag

Anslut ditt företag till Stockholms Stadsnät för snabbt fiberbaserat internet med bästa tänkbara support!

Anslut ditt företag till Stockholms Stadsnät för
snabbt fiberbaserat internet med bästa tänkbara support!

Välj hastighet efter behov – 100, 200, 500 eller 1000 Mbit

Internet 100

Räcker långt för de flesta företag.

Internet 200

snabbare förstås och tillräcklig kapacitet för nästan alla behov.

Internet 1000

snabbast givetvis och också valet för verksamheter som kräver internet med så gott som obegränsad kapacitet och hastighet.

Varför Stockholms Stadsnät?

Ett rakt och tydligt avtal med prestandagaranti, fördelaktiga priser utan konstiga tillägg och påslag, Stockholms snabbaste SLA, guldkantad kundservice och förstås snabbt, stabilt internet i särklass. Det är vad ditt företag får i ett samarbete med oss. Behöver ni hjälp att komma i gång med bredbandet så hjälper våra trevliga tekniker gärna till med det också.

Låter det intressant? Vi räknar snabbt fram en offert! Använd intresseformuläret längst ner på sidan eller ring 08-5012 20 10 så återkopplar vi med den information ni behöver!

Trådlöst nätverk som molntjänst! Ett alternativ som tål att fundera på.

Som företagare kan du hyra snabbt, driftsäkert och skalbart wifi, dvs. trådlöst internet, från Stockholms Stadsnät. Enklare, billigare, minst lika säkert och minst lika bra som andra alternativ. Allt ingår i vår leverans; hårdvara, installation och löpande drift. Ni kopplar själva upp alla era enheter och kan röra er överallt i lokalerna utan att tappa kontakt med det trådlösa nätverket.

Många fördelar med att hyra

Stockholms Stadsnät har erfarenhet från installation och drift av mer än 25 000 trådlösa nätverk. Vi vet vad som behövs för att wifi ska fungera så perfekt och säkert som möjligt.

  • Vi installerar och konfigurerar nödvändig hårdvara för optimal internettäckning av hela er lokalyta, oavsett storlek.
  • Vi underhåller nätverket så länge du vill.
  • Vi uppgraderar löpande all utrustning. Accesspunkter och brandvägg hyrs som en tjänst, där funktioner som övervakning, fjärradministration, garanti och ev. utbyte av utrustning ingår i månadskostnaden.
  • Ni betalar en fast startkostnad samt en löpande, fast månadskostnad. Inga prisjusteringar eller andra överraskningar under avtalsperioden.
  • Vi finns på plats om och när ni behöver hjälp, även kvällar och helger.

Kontakta våra företagssäljare för mer information och offert, telefon 08-5012 20 10 eller använd intresseformuläret längre ned!

Intresseanmälan företag

Fyll i dina uppgifter så kontaktar våra säljare dig inom kort.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.