Här finns vi!

Bäst på fiber i h e l a Stockholm!

Stockholms Stadsnät var bland de första leverantörerna att erbjuda bredband via fiber till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholms innerstad. Idag finns våra kunder i så gott som hela Stockholms län. Förutom flerfamiljshus ansluter vi också ett stort antal villor och radhus i samfälligheter.

För några år sedan kunde en fiberanslutning ofta bli för dyr till många orter utanför Stockholms innerstad. Men nu kan vi, tack vare utbyggd infrastruktur i både Söderort, Norrort och Västerort, erbjuda bredband via fiber till ”innerstadspriser” i nästan alla områden!

Stockholms Stadsnät levererar alltid via fiber. Vi har ett stamnät med absolut senaste fiberteknik och kraftiga länkar på 150 Gibt eller mer. Hos oss får ni bredband via äkta fiberlänk. Bättre går inte att få.

Samma snabba bredband i alla väderstreck!

I Söderort är vi sedan länge etablerade i Bagarmossen, Bandhagen, Farsta, Hägersten, Johanneshov, Skarpnäck, Skärholmen, Sköndal och Årsta för att nämna några orter, men också angränsande kommuner som Haninge, Tyresö, Huddinge och Botkyrka.

I Västerort kan du ansluta din fastighet till vårt fibernät i bland annat Bromma, Kista och Spånga.

I Norrort finns vi förstås på plats i Solna (där startade företaget för 15 år sedan) och Sundbyberg, men också i Täby, Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och många mer.

Stockholm med omnejd är helt enkelt den marknad som vi kan bättre än någon annan — och där hundratusentals kunder dagligen surfar i vårt supersnabba nät. Kontakta oss redan idag för offert eller om du helt enkelt vill veta mer om vårt erbjudande!

Läs mer om några av de områden där vi växer snabbast:

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.