Här finns vi!

Inom det blå området på kartan, dvs. hela Stockholms län, kan vi leverera bredbandstjänster till mycket konkurrenskraftiga priser. Alltid via fiber och absolut senaste teknik som garanterar en perfekt upplevelse även när det krävs lite extra, exempelvis för spel och strömmande media.

Stockholms Stadsnät var bland de första att leverera fiberbaserade bredbandslösningar till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholms innerstad. Idag finns våra kunder i så gott som hela Stockholms län. Förutom flerfamiljshus ansluter vi också ett stort antal villor och radhus i samfälligheter.

I Söderort är vi sedan länge etablerade i Bagarmossen, Bandhagen, Farsta, Hägersten, Johanneshov, Skarpnäck, Skärholmen, Sköndal och Årsta för att nämna några orter, men också angränsande kommuner som Haninge, Tyresö, Huddinge och Botkyrka.

I Västerort kan du ansluta din fastighet till vårt fibernät i bland annat Bromma, Kista och Spånga, och i Norrort Solna, Sundbyberg, Täby, Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby och många mer.

Kontakta oss för offert eller om du helt enkelt vill veta mer om vårt erbjudande!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.