Botkyrka

Sedan våren 2020 finns Stockholms Stadsnät i stora delar av Botkyrka kommun med ett fibererbjudande som kan jämföras med Stockholms innerstad både vad gäller pris och prestanda!

Stockholms Stadsnäts fiber i Botkyrka

Botkyrka kommun ligger på natursköna Södertörn. Norra kommundelen domineras till stor del av bebyggda områden, medan den södra delen består av mycket skog och äng.

Fibernätet är nu utbyggt så att bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i orter som Norsborg, Hallunda, Alby och Tullinge kan få tillgång till Stockholms Stadsnäts suveräna bredband via fiberlänk – för en mycket rimlig kostnad.

Bredbandet ger oändlig frihet att välja tv!

Med bredband från Stockholms Stadsnät följer också möjligheten att abonnera på de allra flesta tv- och play-kanaler via Sappa och Allente. Om din bostadsrättsförening eller samfällighet väljer en gruppanslutning till bredbandet kan ett antal tv-kanaler ingå i samma förmånliga avtal och du kan sedan individuellt lägga till andra kanalpaket som du önskar.

Bredbands-tv kallas ibland IPTV och är helt enkelt tv via bredbandet. Det är tv när den är som allra bäst sett till bildkvalité, färgåtergivning och ljud. Du kan streama och beställa filmer och spel direkt från soffan. För att IPTV ska vara så bra som möjligt behöver du ett snabbt, stabilt bredband. Det får du med Stockholms Stadsnät.

Att ringa via bredbandet

Att ansluta även telefonen till bredbandet kallas också bredbandstelefoni eller IP-telefoni. Det är ett klokt och väldigt billigt sätt att ringa med en hemtelefon. Det minsta och enklaste abonnemanget ingår som regel utan fast månadskostnad i våra avtal. Då betalar du bara för de samtal du faktiskt ringer. Läs mer om IP-telefoni här.

Ska vi räkna på vad det skulle kosta din förening att byta till Stockholms Stadsnät?

Hör av dig så fixar vi det! Använd intresseformuläret eller ring 08-5012 20 00!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.