Bromma

I Bromma är Stockholms Stadsnät sedan länge riktigt konkurrenskraftiga. Här ansluter vi såväl bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter, som villaområden och radhus.

Vi drar fiber västerut!

Om du representerar en bostadsrättsförening, samfällighet eller är hyresvärd i Bromma och söker en trygg leverantör för bredband och fiber så hjälper vi gärna till. Bor du till exempel i Abrahamsberg, Alvik, Blackeberg, Bällsta, Nockeby, Riksby, Stora Mossen, Traneberg, Ulvsunda (eller något annat område på den blå kartan) kan vi matcha de flesta andra leverantörer när det kommer till fiberbaserade bredbandslösningar.

Övriga områden i Västerort, till exempel Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta ingår förstås också i vårt leveransområde.

Alltid via fiber

Hos oss får ni bredband via äkta fiberlänk, det bästa som går att få. Ett fibernät är en framtidssäker investering som ökar värdet på fastigheterna, det är ingen nyhet. Via fiber får alla hushåll ultimata förutsättningar för bredband, streaming, tv, telefoni och framtidens digitala tjänster.

Stockholms Stadsnät levererar alltid via fiber. Vi har ett stamnät med absolut senaste fiberteknik och kraftiga länkar på 150 Gibt eller mer.

Precis som på många andra platser i Stockholm finns flera fina, äldre samfälligheter med villor och radhus i Bromma där vi kan leverera bredband med attraktiva villkor. Läs gärna mer om vårt erbjudande för samfälligheter på ”Täbysidan”!

Frihet att välja tv!

Tv via bredbandet är bäst tv. Du får fantastisk bild, oslagbar färgåtergivning och suveränt ljud. Du kan se play-kanaler, beställa filmer, streama och spela direkt från soffan.

Med bredband från Stockholms Stadsnät kan din brf eller samfällighet abonnera på tv- och play-kanaler i förmånliga paket via Allente och Sappa, antingen i ett gruppavtal, eller om varje hushåll tecknar individuella abonnemang.

Kontakt oss för mer information och priser! Använd formuläret eller ring 08-5012 20 00 så får du svar direkt!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.