Nacka

Allt fler fastighetsägare i området kring Nacka, Saltsjö-bo, Älta och Gustavsberg väljer Stockholms Stadsnät för sin bredbandsleverans. Kan det vara intressant även för din bostadsrättsförening eller samfällighet?

En trygg leverantör med lång erfarenhet

Stockholms Stadsnät är stockholmarnas bredbandsleverantör. Sedan 2007 har vi installerat fibernät och levererat bredband åt bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och samfälligheter i hela Stockholms län. Alltid i framkant av den tekniska utvecklingen.

Den enklaste lösningen är inte alltid den bästa, men i det här fallet är det nog så. Ett rakt och tydligt avtal med prestandagaranti, fördelaktiga priser, Stockholms snabbaste SLA, guldkantad kundservice och förstås en bredbandstjänst i särklass. Det är vad ni i bostadsrättsföreningen eller samfälligheten får i ett samarbete med Stockholms Stadsnät.

Vi tar hand om stockholmarna som ingen annan leverantör gör i Stockholm – det är vårt löfte till er.

Fiberanslutningarna ökar i Nacka!

Länge präglades bebyggelsen i Nacka av villaområden och industrisamhällen som växte fram under senare delen av 1800-talet, men i mitten av 1900-talet kom flerfamiljshusen, som därefter vuxit stadigt i antal.  Alphyddan och Finntorp tillkom båda under 1950-talet. Nacka Forum öppnades 1989 och markerade ett kommuncentrum intill Värmdövägen. Bostadsområdet Ekudden fick sina höghus under 1960-talet.

Antalet bostadsrättsföreningar, bostadsföreningar och samfälligheter har också vuxit i antal och idag levererar Stockholms Stadsnät bredband till ett stadigt växande antal av dessa.

Behålla ett befintligt fastighetsnät eller byta till fiber?

Sitter ni med ett äldre fastighetsnät och är nyfikna på vad det skulle innebär att byta till nytt med fiber? Kontakta vår säljavdelning så får ni svar på alla frågor och funderingar kring det – och alla andra frågor för den delen. Använd kontaktformuläret nedan, eller ring 08-5012 20 00!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.