Täby

Nu kan vi erbjuda bredband via fiber till mycket konkurrenskraftiga priser också i Täby, en av de kommuner i Stockholm som växer snabbt med flera nya bostadsområden.

Byta ett äldre fastighetsnät till fiber?

Täby är en kommun med många äldre bostadsrättsföreningar, där en befintlig bredbandslösning nu kan uppdateras till en framtidssäker fiberlösning – utan att prislappen avskräcker.

Fiber har ingen kapacitetsbegränsning i själva kabeln. Det enda som kan behöva bytas ut i framtiden är tjänstedelare och centralswitchar (jfr med ett UTP-nät, där hela infrastrukturen måste uppgraderas när kapacitetstaket är nått).

Attraktivt bredband för samfälligheter

Täby har också många områden med villor och radhus – samfälligheter där vi kan erbjuda bredband till attraktiva villkor.

Många samfälligheter runt om i Storstockholm har redan valt Stockholms Stadsnät för sitt bredband. Förutom hastigheten i nätet och driftsäkerheten, har faktorer som tydliga avtal, konkurrenskraftiga priser och en suverän kundsupport spelat roll i deras beslut. För styrelsen kan det även innebära en trygghet att välja en leverantör med stor erfarenhet från andra samfälligheter och intresseföreningar med blandad bebyggelse.

Våra två bästa råd inför ett beslut om bredband:

  1. Gör er inte beroende av oss eller någon annan leverantör. Det bästa sättet att undgå beroende är att teckna avtal på fem år eller kortare tid, då kan ni alltid komma ut ur avtalet efter en rimligt begränsad period.
  2. Se till att äga ert nät själva. Bredbandsleverantören skall inte äga nätet eftersom det då blir omöjligt att byta.

Om ni följer dessa råd så kan ni lätt byta ut tjänsteleverantören om ni vill, och eftersom ni inte ingått ett långt avtal är det också praktiskt genomförbart att byta. Vi kopplar alltid upp samfälligheten eller föreningen via Stokab eller Skanova som båda är konkurrensneutrala och används av alla tjänsteleverantörer.

Kontakta oss redan idag för priser och mer information om fibernät och bredbandslösningar!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.