Driftstörning på grund av strömavbrott

Just nu har pågår en driftstörning till kunder på Kungsholmen och Norrmalm.
Detta är orsakat av ett strömavbrott.

Enligt ellevio så ska detta vara avhjälpt kl. 13:00 idag. Läs mer uppdaterad information om strömavbrottet på: https://avbrottskarta.ellevio.se/kommun/stockholm/idag/avbrott/405166

Uppdatering: Strömavbrottet är nu slut och bredbandet är igång igen till de kunder som var drabbade.

Varning för falska undersökningar

Falska undersökningar om Stockholms Stadsnät på Internet!

Uppdaterad senast den 11 november.
Det cirkulerar regelbundet undersökningsformulär på Internet där namnet Stockholms Stadsnät förekommer. Ofta påstår man att Stockholms Stadsnät jubileum. Om man deltar i en undersökning om oss kan man vinna olika priser. Detta stämmer inte!

Denna undersökning har inget med Stockholms Stadsnät att göra. Vi avråder bestämt från att svara på sådana här undersökningar eftersom man i själva verket binder upp sig på ett abonnemang som inte heller har med Stockholms Stadsnät att göra.

Stockholms Stadsnät skapar aldrig undersökningar på Internet där man kan få gåvor, presentkort eller liknande. Vi kommer aldrig be dig fylla i några personliga uppgifter, be dig om kontonummer, att starta ditt bank-id eller liknande.

Om vi har några tävlingar eller liknande sker detta på vår Facebooksida eller på vår hemsida och vi skickar våra vinster med post.

mvh,
Stockholms Stadsnät