Driftstörning i södra Stockholm

Just nu pågår en driftstörning som påverkar bredbandsleveransen till kunder i delar av södra stockholm, Farsta och Skarpnäck.

Tekniker är på väg ut för att felsöka.

Uppdatering: Driftstörningen är nu avhjälpt och bredbandet är igång igen till berörda kunder.

Driftstörning på grund av strömavbrott

Just nu är det ett strömavbrott som orsakar driftstörningar för kunder i områdena Östermalm och Farsta.

Strömavbrottet beräknas vara åtgärdat idag vid kl. 12:30.

Mer information hittar ni på Ellevios hemsida: https://avbrottskarta.ellevio.se/kommun/stockholm/idag 

Uppdatering: Strömavbrottet på Östermalm samt några ställen i Farsta är avhjälp. Det är fortfarande strömavbrott på några ställen i Farsta.

Driftstörning på grund av strömavbrott

Just nu är det en driftstörning på grund av ett strömavbrott som påverkar kunder i områdena Solna, Bergshamra.

Tekniker är på väg ut.

Uppdatering: Driftstörningen är över och bredbandet är igång igen till de kunder som drabbats.

Driftstörning pga. strömavbrott

Just nu är det ett strömavbrott i Stockholm som orsakar driftstörningar till våra kunder i områdena Skarpnäck, Hammarby sjöstad, Enskede och Johanneshov.

Ellevio beräknar att strömavbrottet är avhjälp 19:15 idag. Läs mer på: https://avbrottskarta.ellevio.se/kommun/stockholm/idag

 

Falsk undersökning

Falsk undersökning om Stockholms Stadsnät på Internet!

Det har kommit till vår kännedom att det cirkulerar ett undersökningsformulär på Internet där namnet Stockholms Stadsnät förekommer. Enligt de som står bakom detta har Stockholms Stadsnät ett jubileum nu i juni och om man deltar i en undersökning om oss kan man vinna olika priser. Detta stämmer inte!

Denna undersökning har inget med Stockholms Stadsnät att göra. Vi avråder från att svara på denna undersökning eftersom man i själva verket binder upp sig på ett abonnemang som inte heller har med Stockholms Stadsnät att göra.

Stockholms Stadsnät lägger aldrig ut undersökningar på Internet mot gåvor, presentkort eller liknande. Vi kommer aldrig be dig fylla i några personliga uppgifter, be dig om kontonummer, att starta ditt bank-id eller liknande.

Om vi har några tävlingar eller liknande sker detta på vår Facebooksida eller på vår hemsida och vi skickar våra vinster med post.

Mvh Stockholms Stadsnät