Driftstörning

Just nu pågår en driftstörning i ett av STOKABS utrymmen. Störningen påverkar bredbandsleveransen till kunder i hela Stockholm.

Felsökning pågår.

UPPDATERING: Driftstörningen berodde på ett elfel i STOKABS knutpunkt. Felet ska nu vara avhjälpt för och bredbandsleveransen är tillbaka för Stockholms Stadsnäts kunder.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på tel: 08-5012 20 10. Just nu är svarstiderna lite längre än normalt.

Varning för falska undersökningar

Falska undersökningar om Stockholms Stadsnät på Internet!

Uppdaterad senast den 11 november.
Det cirkulerar regelbundet undersökningsformulär på Internet där namnet Stockholms Stadsnät förekommer. Ofta påstår man att Stockholms Stadsnät jubileum. Om man deltar i en undersökning om oss kan man vinna olika priser. Detta stämmer inte!

Denna undersökning har inget med Stockholms Stadsnät att göra. Vi avråder bestämt från att svara på sådana här undersökningar eftersom man i själva verket binder upp sig på ett abonnemang som inte heller har med Stockholms Stadsnät att göra.

Stockholms Stadsnät skapar aldrig undersökningar på Internet där man kan få gåvor, presentkort eller liknande. Vi kommer aldrig be dig fylla i några personliga uppgifter, be dig om kontonummer, att starta ditt bank-id eller liknande.

Om vi har några tävlingar eller liknande sker detta på vår Facebooksida eller på vår hemsida och vi skickar våra vinster med post.

mvh,
Stockholms Stadsnät