Välkommen till projektsidan för Brf Brickbandet!

Internet

Brf Brickbandet har en gruppanslutning för internet till alla medlemmar. Genom gruppanslutningen får alla hushåll i föreningen internet i hastighet 1000/1000 Mbit/s.

Varje medlem har ett bredbandsuttag i bostaden. För att bara använda internet utan extra tjänster (tv, telefoni) behöver du bara ansluta en router till bredbandsuttaget. Routrar som vi testat och rekommenderar i nätet finns att köpa i webbshopen. Det går även att köpa router från valfri återförsäljare av elektronikprodukter.

Läs mer i bredbandsguiden i rutan till höger.

Tjänstedelare

För att ansluta fler tjänster som bredbands-tv och bredbandstelefoni, behöver du en så kallad tjänstedelare som du ansluter till bredbandsuttaget med nätverkskabel. Läs mer i bredbandsguiden på de gröna sidorna 7-8.

Bredbandstelefoni

Till bredbandet går det att ansluta hemtelefonen. Ett Lilla Abonnemanget per hushåll ingår i föreningens avtal. Med Lilla Abonnemanget betalar du enbart för de samtal du ringer.

Läs mer på sida 10 i bredbandsguiden eller på telefonisidan.

Bredbands-tv

Genom vårt bredbandslnät kan du välja mellan tv-leverantörerna Sappa och Allente. Du hittar deras respektive utbud, kanalpaket och aktuella erbjudanden på www.sappa.se samt www.allente.se och du beställer också ditt tv-abonnemang och tv-box direkt från dem. Mer information hittar du i bredbandsguiden.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Ring oss på tel. 08-5012 20 10. Kundtjänst har öppet 8-22 vardagar och 10-18 helger och helgdagar.
Det går även bra att skicka e-post till: kundtjanst@stosn.se.

Vi hoppas att du kommer trivas som kund hos oss!