Vi levererar enbart riktiga bredbandslösningar, via äkta fiber och höghastighets-LAN

Om oss

Vår affärsidé är att erbjuda företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Storstockholm nyttiga bredbandstjänster med marknadens bästa support och till konkurrenskraftiga priser.

Vi levererar enbart riktiga bredbandslösningar, via äkta fiber och höghastighets-LAN. Därmed skiljer vi oss från många andra leverantörer som fortfarande levererar bredbandstjänster via *DSL och långsamma s.k bredband och som aldrig kan motsvara hastigheten i vårt nät.

Teknisk support hela vägen

Vi ger ett professionellt stöd från första kontakten tills dess bredbandstjänsterna kan utnyttjas i sin fulla kapacitet. Vår strävan är att behålla våra kunder genom kvalitet, service och helhet.

En trygg och framtidssäkrad partner

Stockholms Stadsnäts tekniker, supporttekniker och kundtjänst har lång erfarenhet från data och telecombranschen. Sedan hösten 2009 ingår vi i samma företagsgrupp som IT-konsultföretagen High Performance Systems AB (HPS) och High Performance Software AB (HPSD), samt Stockholm Colocation AB som levererar datahallstjänster.

HPS har AAA-betyg hos Soliditet.

Stöd till verksamheter

Stockholms Stadsnäts skall hjälpa de goda krafterna i samhället. Ett sätt som vi gör det på är att ge stöd till olika typer av hjälporganisationer.  I vissa fall stödjer vi även allmännyttiga föreningar och idrottsföreningar.

Vad kan min verksamhet få som stöd?

Stockholms Stadsnät kan leverera bredband till er lokal. Detta kan antingen ske helt utan kostnad eller till ett subventionerat pris. Det som avgör är de utgifter vi har för att driftsätta och hålla igång bredbandet, samt mottagarens verksamhet och situation. I vissa undantagsfall kan stödet bestå av andra lösningar.

Krävs motprestation från min verksamhet?

Vi kräver ingen motprestation från ideella hjälporganisationer. Däremot kan vi behöva någon slags motprestation från allmännyttiga ideella föreningar och idrottsföreningar. Vad det är varierar från fall till fall.

Hur gör jag?

Skriv till oss redan idag! Vi tar endast emot förfrågningar via e-post info@stosn.se.

(Vi har inte möjlighet att stödja privatpersoner, slutna sällskap eller föreningar med verksamhet som inte kommer allmänheten till godo, eller religiösa och politiska rörelser).

Våra samarbetspartners

Vi tar ansvar för det vi gör, hur vi agerar och vår påverkan på det samhälle vi är en del av.

Kontakta oss