Bredband i Bromma

Om du söker en trygg bredbandsleverantör till er bostadsrättsförening, samfällighet eller hyresfastighet i Bromma så ska du absolut kolla med oss. Det kostar inget att få en offert och det lönar sig för det mesta.

Abrahamsberg, Alvik, Blackeberg, Bällsta, Nockeby, Riksby, Stora Mossen, Traneberg, Ulvsunda är exempel på områden där vi kan matcha de allra flesta andra leverantörer när det kommer till bredband via fiber, kundservice och förstås prislapp.

Klicka i väg en förfrågan – du kan bli hjälte på kuppen!

Bostadsrätt

Information om vårt bredbandserbjudande för dig som representerar en bostadsrätt.

Hyresrätt

Information om vårt bredbandserbjudande för dig som representerar en hyresvärd.

Samfällighet

Information om vårt bredbandserbjudande för dig som representerar en samfällighet.

Företag

Information om vårt bredbandserbjudande för ditt företag eller organisation

Varför ska du välja oss?

Jämför gärna oss med dom stora leverantörerna. Vi vet att vi slår dom på fingrarna med vårt ”närodlade” bredband och det vet våra kunder också.

Vi erbjuder 100% nöjd kundgaranti och dessutom alltid:

Attraktiva priser

Personlig service

Tydliga avtal

Låt oss prata mer

Alltid via fiber

Hos oss får ni bredband via äkta fiberlänk, det bästa som går att få. Ett fibernät är en framtidssäker investering som ökar värdet på fastigheterna, det är ingen nyhet. Alla hushåll får snabbt bredband och ultimata förutsättningar för streaming, tv, telefoni och framtidens digitala tjänster.

Stockholms Stadsnät levererar alltid via fiber. Vi har ett stamnät med absolut senaste fibertekniken och kraftiga länkar på 150 Gibt eller mer.

Frihet att välja tv!

Tv via bredbandet är bäst tv. Du får fantastisk bild, oslagbar färgåtergivning och suveränt ljud. Titta på play-kanaler, beställ filmer, streama eller spela direkt från soffan.

Med bredband från Stockholms Stadsnät kan din brf eller samfällighet abonnera på tv- och play-kanaler i förmånliga paket via Allente och Sappa, antingen i ett gruppavtal, eller om varje hushåll tecknar individuella abonnemang.

En trygg leverantör med lång erfarenhet

Stockholms Stadsnät är stockholmarnas bredbandsleverantör. Sedan 2007 har vi installerat fibernät och levererat bredband åt bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och samfälligheter i hela Stockholms län. Alltid i framkant av den tekniska utvecklingen.

Stockholms Stadsnät - bredband i hela Stockholm
Daniel Malkoch Stockholms Stadsnät

Låter det bra?

Vi kan skicka en offert så får du både prisuppgift och leveranstid för ditt nya utan att förbinda dig till något.
Eller ring Daniel på 08-5012 20 15 och få ett svar direkt!