Oändlig frihet med bredbands-tv!

Bredbands-tv är helt enkelt tv via bredbandet – och tv när den är som allra bäst. Glasklar bild, fenomenal färgåtergivning och suveränt ljud. Med bredband från Stockholms Stadsnät kan du abonnera på de allra flesta tv- och play-kanaler via Sappa eller Allente.

Teckna abonnemang och anslut en tv-box

Om du har fått din tjänstedelare inkopplad i bostaden behöver du bara ett abonnemang och en tv-box för att kunna se bredbands-tv.

För att se play-kanaler kan du behöva komplettera med en mediaspelare. Exempel på sådana är Chromecast och Apple-tv som kan köpas hos de flesta hemelektronikbutiker. Har du en Smart-tv eller Smartphone/surfplatta går det oftast att ladda ner alla appar du behöver för streaming, spel och annat.

Bredbands-TV leverantörer

Telefon 0771-52 20 00
Beställning 0200-219 219
Öppet vardagar 9.00–22.00
Helger 10.00–19.00
www.allente.se

Telefon 0774-444 744
Öppet vardagar 8.00–22.00
Helger 8.00-18.00
E-post: hej@sappa.se
www.sappa.se

Gruppabonnemang eller individuella abonnemang för tv

Föreningar kan teckna ett gruppavtal för bredbands-tv. Då ingår ett baspaket med 10-20 kanaler, playtjänster och en tv-box till varje hushåll. De boende kan sedan välja att individuellt komplettera basutbudet med andra kanaler och kanalpaket från tv-leverantören.

Många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar väljer att helt överlåta åt respektive hushåll att själva välja vilka tv-kanaler man vill abonnera på. Boende beställer då sitt kanalpaket direkt från Sappa eller Allente. Ofta finns det förmånliga prova-på-kampanjer för bredbandsabonnenter.

Sappa och Allente har hjälpsamma kundvägledare för såväl tekniska frågor som frågor om utrustning och val av kanalpaket. Läs mer om både utbud och aktuella kampanjerbjudanden på www.sappa.se eller www.allente.se.

Bredband

Surfa snabbt, säkert och billigt.

Telefoni

Ring utan fasta månadskostnader.

TV

Abonnemang som passar dig.