Oändlig frihet med bredbands-tv!

Bredbands-tv (IP-tv) är helt enkelt tv via bredbandet – och tv när den är som allra bäst. Glasklar bild, fenomenal färgåtergivning och suveränt ljud. Med bredband från Stockholms Stadsnät kan du abonnera på de allra flesta tv- och play-kanaler via Allente eller Sappa.

Det här behöver du för tv-tjänsten

För Bredbands-tv krävs att man har en tjänstedelare från oss. Sen behöver man skaffa ett tv-abonnemang och en tv-box för att kunna se bredbands-tv från någon av de leverantörer som finns i vårt nät.

För att se film och serier från streamingtjänster som Netflix kan man ansluta en mediespelare, Chromecast eller Apple-tv som kan köpas hos de flesta hemelektronikbutiker. Smart-tv eller Smartphone/surfplatta kan oftast ladda ner alla streamingappar utan en mediespelare.

Bredbands-TV leverantörer

Telefon 0771-52 20 00
Beställning 0200-219 219
www.allente.se

Telefon 0774-444 744
E-post: hej@sappa.se
www.sappa.se

Gruppabonnemang eller individuella abonnemang för tv

Föreningar kan teckna ett gruppavtal för bredbands-tv. Då ingår ett baspaket med 10-20 kanaler, playtjänster och en tv-box till varje hushåll. De boende kan välja att individuellt komplettera basutbudet med andra kanaler och kanalpaket från tv-leverantören.

Många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar väljer att helt överlåta åt respektive hushåll att själva välja vilka tv-kanaler man vill abonnera på. Boende beställer då sitt kanalpaket direkt från Allente eller Sappa. Ofta finns det förmånliga prova-på-kampanjer för bredbandsabonnenter.

Allente och Sappa har hjälpsamma kundvägledare för såväl tekniska frågor som frågor om utrustning och val av kanalpaket. Läs mer om både utbud och aktuella kampanjerbjudanden på www.allente.se, eller www.sappa.se.

Bredband

Surfa snabbt, säkert och billigt.

Telefoni

Ring utan fasta månadskostnader.

TV

Abonnemang som passar dig.